+18 Ürün 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın. 18 Yaşından Büyüğüm Çıkış
sadsad x
asdasd

Yıkanabilir Ağız Maskesi Model 10857

Yıkanabilir Ağız Maskesi Model 10857

Ürün Kodu: 5261

Yüzünüzü renk katacak ve herkesin şaşkın bakışlarını size yönlendireceği komik ağız maskeleri ucuz fiyatlarıyla da göz kamaştırıyor. Yüzünüze farklı bir hava katacak olan yıkanabilir özellikteki ağız maskelerimiz ile siz de kendinizi çok sıra dışı hissedebilirsiniz. İster kapıda ödeme ile satın alarak isterseniz de kredi kartınızla güvenli şekilde ödeme yaparak sipariş verebileceğiniz yıkanabilir ağız maskeleri hızlı kargo gönderimi ile yanı başınızda burada.
.

49,90 TL

-

+

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Bizler her koşulda sevdiğimiz kişiye sevgimizi her fırsatta göstermek adına ufak bahaneler aramıyor muyuz? İşte bu ürün arkadaşınıza sevgi sinyali vermeniz açısından şahane bir seçim olacak. Artık hediye seçimleri konusunda sizi zengin koleksiyonların beklediği butik hediye sitesinde yerinizi alabileceksiniz. Parmaklarınızın ucunda yer alan birbirinden güzel maskeler yerini alırken, bu ayrıcalıkları kaçırmamalısınız.

    Hayranlık duyacağınız fırsatlar kaçmaz. Farklı maske için arkadaşınıza doğum gününde verebileceğiniz orijinal bir mutluluk hediyesi diyebiliriz. Arkadaşınıza sevginizi en güzel şekilde üzerinde taşıyacak bu harika maske, kişiye özel tasarımı noktasında bir hayli profesyonel bir işçilik gerektiriyor. Son derece Güzel maske çeşitlerini bulabileceğiniz hediye fikirleri sitemizde, arkadaşınıza mutlulukla verebileceğiniz Güzel bir maske var karşınızda.

    Yıkanabilir Ağız Maskesi İle İlgili Bilinmesi Gerekenler

    1 -) Dikkat: Kullanmadan önce yıkamanız tavsiye edilmektedir. Polyester kumaştan üretilmiştir. 33 X 13 cm ölçülerindir.
    2 -) Süblimasyon baskı tekniği ile hazırlanmıştır. Seçili modellerde maske üzerine dilediğiniz baskı yapılabilir.
    3 -) Ürün yıkanabilir. Dilediğiniz kadar 50-60 derece suda yıkayarak kullanabilirsiniz. Yumuşacık ve yüzünüzü saracak şekilde tasarlanmıştır.
    4 -) Kulak lastik kısmı esnek olduğundan kulaklarınızı germez! Esnek malzemeden üretilmiştir. Kadın ve erkek kullanımına uygundur.
    5 -) Yıkanabilir Ağız Maskesi Model 10857 hafta içi vereceğiniz siparişlerde aynı gün kargoya verilmektedir.
    6 -) ÖNEMLİDİR; Bu ürün, cerrahi maske değildir. Harici olarak kullanıma uygundur. Lütfen sağlığınız için gereken tedbirlere uyunuz.
    Ürün Etiketleri
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.