+18 Ürün 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın. 18 Yaşından Büyüğüm Çıkış
sadsad x
asdasd

Yıkanabilir Ağız Maskesi Model 10855

Yıkanabilir Ağız Maskesi Model 10855

Ürün Kodu: 5262

Kalite, zarafet, kişiye özel detaylar… Baksanıza bu değişik maskeden arkadaşınıza almanız için ne kadar da çok sebebiniz var. Birbirinden hoş değişik tasarımlarıyla arkadaşlarınızı hayretler içerisinde bıraktıracak ve onları çok şaşırtarak mutlu edecek kişiye özel maskeler Bikolihediye'de. Arkadaşa maske almak istiyorsanız ama ne modelde alacağınıza henüz karar veremediyseniz, tasarımımız olan bu maske seçeneğini mutlaka değerlendirmelisiniz. Kadın ve erkek kullanımına uygun unisex özellikteki ağız maskeleri sadece Bikolihediye dünyasında. Sizler de ihtiyaç dahilinde hem kediniz için hem de arkadaşınız için siparişinizi verebilirsiniz.
.

49,90 TL

-

+

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Sevdiklerinize kendisine özel olduklarını düşündüren armağanlar seçtiğinizde onları ne kadar önemsediğinizi de belli etmiş olursunuz. Unutmayın ki bu güzel maskeler arkadaşlarınızla aranızdaki sevgiyi her zaman sıcak ve sağlam kılar. Kapıda ödeme maske seçimi, çok beğeneceğiniz fırsatlardan biri oluyor. Ayrıca arkadaşınızın doğum gününde verebileceğiniz anlamlı ürünlerden biri oluyor. Dikkatinizi çekecek olan değişik maske tasarımlarına yenileri eklenirken, seçimlerinizi daha kolay bir şekilde yapabilmeniz mümkün hale geliyor.

    Deneyimlemeye başlayacaklarınız şimdi beklentilerinizin çok üzerinde olacak. Kesintisiz yüksek ayrıcalıklar kaçmaz. Bir hayli estetik bir tasarıma sahip olan Yıkanabilir Ağız Maskesi Model 10855 dışında arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak verebileceğiniz değişik hediye seçeneklerine de sahipsiniz. Türkiye'nin 81 iline ve tüm ilçelerine mutluluk veren maskeler ulaştırıyoruz. Yıkanabilir Ağız Maskesi, kendinizi arkadaşınıza hatırlatabileceğiniz Orijinal bir armağan.

    Yıkanabilir Ağız Maskesi Model 10855 İle İlgili Bilinmesi Gerekenler

    1 -) Dikkat: Kullanmadan önce yıkamanız tavsiye edilmektedir. Polyester kumaştan üretilmiştir. 33 X 13 cm ölçülerindir.
    2 -) Süblimasyon baskı tekniği ile hazırlanmıştır. Seçili modellerde maske üzerine dilediğiniz baskı yapılabilir.
    3 -) Ürün yıkanabilir. Dilediğiniz kadar 50-60 derece suda yıkayarak kullanabilirsiniz. Yumuşacık ve yüzünüzü saracak şekilde tasarlanmıştır.
    4 -) Kulak lastik kısmı esnek olduğundan kulaklarınızı germez! Esnek malzemeden üretilmiştir. Kadın ve erkek kullanımına uygundur.
    5 -) Yıkanabilir Ağız Maskesi Model 10855 hafta içi vereceğiniz siparişlerde aynı gün kargoya verilmektedir.
    6 -) ÖNEMLİDİR; Bu ürün, cerrahi maske değildir. Harici olarak kullanıma uygundur. Lütfen sağlığınız için gereken tedbirlere uyunuz.
    Ürün Etiketleri
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.