+18 Ürün 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın. 18 Yaşından Büyüğüm Çıkış
sadsad x
asdasd

Yıkanabilir Ağız Maskesi Model 10858

Yıkanabilir Ağız Maskesi Model 10858

Ürün Kodu: 5263

Siz de en çılgın ve en enteresan tasarımları yüzünüzdeki maskede görmek veya göstermek istiyorsanız Bikolihediye'nin tasarım ağız maskelerinden kesinlikle almalısınız. Dilerseniz tasarım yüz maskesi çeşitleri kategorisindeki ürün çeşitliliğimizi daha yakından inceleyebilirsiniz. Sevgiliniz, anneniz, babanız, eşiniz, dostunuz için hediye olarak da gönderebileceğiniz tasarım yüz maskelerimizden her zevke uygun modeller var.
.

49,90 TL

-

+

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Bu maske ile arkadaşınıza doğum günü sürprizleri yapabileceğiniz ve kutlama yapmanızda size eşlik edecek sıra dışı bir hediye olarak da görebilirsiniz. Arkadaşa küçük hediye arayışlarınız için bu sıra dışı maskeler bir numaralı hediye alternatifidir. Arkadaşınızın aklını başından alacak ve şimdiye kadar aldıkları en İlginç hediye olarak anılarında ün yapacak maske, benzerlerinin aksine sıra dışılığıyla dikkat çekiyor. Doğum günü için bu maskeyi almanız demek aslında arkadaşlarınızı şımartacağınız anlamına geliyor. Doğum gününde alınacak hediyeler sevdiğimiz kişinin işine yaraması ve bizi hatırlatması şartıyla ancak değerli seçimlere düşünülebilir. Arkadaşıma doğum günü hediyesi ne alabilirim sorusunun cevabını arayanlar için bu maske gerçekten de çok özel bir hediyedir.

    Yıkanabilir Ağız Maskesi Model 10858 İle İlgili Bilinmesi Gerekenler

    1 -) Dikkat: Kullanmadan önce yıkamanız tavsiye edilmektedir. Polyester kumaştan üretilmiştir. 33 X 13 cm ölçülerindir.
    2 -) Süblimasyon baskı tekniği ile hazırlanmıştır. Seçili modellerde maske üzerine dilediğiniz baskı yapılabilir.
    3 -) Ürün yıkanabilir. Dilediğiniz kadar 50-60 derece suda yıkayarak kullanabilirsiniz. Yumuşacık ve yüzünüzü saracak şekilde tasarlanmıştır.
    4 -) Kulak lastik kısmı esnek olduğundan kulaklarınızı germez! Esnek malzemeden üretilmiştir. Kadın ve erkek kullanımına uygundur.
    5 -) Yıkanabilir Ağız Maskesi Model 10858 hafta içi vereceğiniz siparişlerde aynı gün kargoya verilmektedir.
    6 -) ÖNEMLİDİR; Bu ürün, cerrahi maske değildir. Harici olarak kullanıma uygundur. Lütfen sağlığınız için gereken tedbirlere uyunuz.
    Ürün Etiketleri
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.